Hotel Lidia , Darłowo
13 Lis 19
14 Lis 19
rezerwuj online
pakiety pobytowe
Menu z gęsiną w Restauracji Zielonej

Menu z gęsiną w Restauracji Zielonej

05 Lis 2019
Tylko od 7 listopada do 17 listopada można będzie spróbować gęsiny w Restauracji Zielonej.  

Szef Kuchni Robert Hornicki proponuje:

PRZYSTAWKI
Galaretki z gęsi / jaja przepiórcze / ocet wiśniowy / chleb polski z żurawiną
Pate z gęsi / crostini lubczykowe / chutney z wiśni i czarnej porzeczki / mus z ricotty

ZUPY
Krem z dyni / pierożki z gęsiną / chili / czarnuszka / espuma z mleka kokosowego
Bulion królewski / szarpana gęsina / domowy makaron / lubczyk

DANIA GŁÓWNE
Noga z gęsi confit / puree z selera i brukwi / burak pieczony / sos z turówki wonnej
Pierogi z gęsiną / okrasa z dyni i brukwi / słonina wędzona / koper

DESER
Tarta z ziarnem kakaowca / creme brulee / pieczona śliwka
 

newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij