Tylko w listopadzie można będzie spróbować gęsiny w Restauracji Nadmorskiej

Szef Kuchni Robert Hornicki proponuje:

PRZYSTAWKI 
Półgęsek z hotelowej wędzarni / konfitura z szalotek/ sos z suszonych wiśni i żurawiny / maślane brioche 
- 29 zł -

Żołądki z gęsi / redukcja porto / fasola edamame /groszek czepny / ziołowe crostini
- 26 zł -

ZUPY 
Consome z pierożkami z gęsi / emulsja z lubczyku
- 22 zł -

Zupa z pieczonej dyni/ brukiew / żołądki z gęsi / trybula
- 22 zł -

DANIA GŁÓWNE  
Noga z gęsi confit / lazania z burakiem i kozim serem / pieczone bataty /
sos z węgierki i cherry
- 57 zł -

Pierogi z gęsiną / wędzone jabłko / cremme fraiche / okrasa z Guanciale Amatriciano
- 39 zł -

Już dziś zrób rezerwację stolika! Zadzwoń lub napisz! 

hotel@hotel-lidia.pl​

tel: +48 (94) 314 30 39

Zarezerwuj pobyt w Hotelu Lidia

Z gwarancją najlepszej oferty przy rezerwacji bezpośredniej
Rezerwacja

Witaj w rodzinie

Hoteli Nadmorskich

Senator w Dźwirzynie

257 pokoi, 5 sal konferencyjnych

Hotel Unitral w Mielnie

112 pokoi, 8 apartamentów

Hotel Lidia w Darłowie

119 pokoi, 5 sal konferencyjnych

Grupa Hotele Nadmorskie to 3 komfortowe hotele nad morzem. W jej skład wchodzą: Hotel Senator w Dźwirzynie, Hotel Unitral w Mielnie oraz Hotel Lidia w Darłowie. Hotele co roku zdobywają prestiżowe nagrody i certyfikaty, potwierdzające, że są miejscami idealnymi zarówno na rodzinny wypoczynek, jak i na spotkania biznesowe.  

  • 488 pokoi
  • 10 sal konferencyjnych
  • 3 sale wielofunkcyjne / wystawiennicze
  • sala kinowa
  • 6 basenów
  • przeszło 100 atrakcji dla dzieci