Hotel Lidia , Darłowo
05 April 20
06 April 20
rezerwuj online
alle angebote
Menu z gęsiną w Restauracji Zielonej

Menu z gęsiną w Restauracji Zielonej

05 November 2019
Tylko od 7 listopada do 17 listopada można będzie spróbować gęsiny w Restauracji Zielonej.  

Szef Kuchni Robert Hornicki proponuje:

PRZYSTAWKI
Galaretki z gęsi / jaja przepiórcze / ocet wiśniowy / chleb polski z żurawiną
Pate z gęsi / crostini lubczykowe / chutney z wiśni i czarnej porzeczki / mus z ricotty

ZUPY
Krem z dyni / pierożki z gęsiną / chili / czarnuszka / espuma z mleka kokosowego
Bulion królewski / szarpana gęsina / domowy makaron / lubczyk

DANIA GŁÓWNE
Noga z gęsi confit / puree z selera i brukwi / burak pieczony / sos z turówki wonnej
Pierogi z gęsiną / okrasa z dyni i brukwi / słonina wędzona / koper

DESER
Tarta z ziarnem kakaowca / creme brulee / pieczona śliwka
 

Rundschreiben
Diese Website verwendet Cookies.

Durch den Besuch akzeptieren Sie unsere Cookie-Politik, nach Ihren Browser-Einstellungen. Mehr in der Datenschutzerklärung.

OK, schließen