Nadmorski klimat wciąż inspiruje Szefa Kuchni Roberta Hornickiego do tworzenia doskonałych dań. Dla Państwa Szef Kuchni Hotelu LIDIA**** jednoczy tradycję ze sztuką bioróżnorodności zdrowego i smacznego łączenia smaków. Restauracja à la carte Zielona zaprasza wszystkich gości odwiedzających Darłówko. Tylko u nas zjecie Państwo przez cały rok pyszną, świeżą smażoną rybę, oraz modernistyczne dania. Specjalnie dla dzieci restauracja przygotowała smaczne dziecięce menu. Zapraszamy do rezerwacji stolików na romantyczną kolację oraz do spontanicznego przyjścia do nas na prawdziwego burgera lub pyszną rybę.
Na Państwa uwagi i sugestie czeka Szef Kuchni Robert Hornicki pod nr. tel. 667 058 022 bądź adresem mailowym robert.hornicki@hotel-lidia.pl.
Istnieje możliwość realizacji imprez okolicznościowych - prosimy o kontakt z p. Pawłem Słomką tel. 603 130 677
Od 26 kwietnia 2024 r. do 5 maja 2024 r. ze względu na metamorfozę restauracji Zielonej w hotelu dostępna jest skrócona karta menu dostępna w godz. 12:00 - 22:00.
Od dnia 05 maja 2024 r. do 31 maja 2024 r. Restauracja będzie niedostępna.
Zapraszamy do rezerwacji imprez okolicznościowych bezpośrednio z managerem gastronomii p. Pawłem Słomką tel. + 48 603 130 677